Spin Rhythm XD
  • ONTWIKKELAAR Super Spin Digital
  • EERSTE RELEASEDATUM 22 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Muziek
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Early Access trailer Spin Rhythm XD onthuld

De studio Super Spin Digital heeft via het officiële YouTube-kanaal van Spin Rhythm XD de Early Access trailer onthuld voor hun game Spin Rhythm XD.

Vorig jaar werd Spin Rhythm XD al geteased via een trailer, maar het wachten is nu voorbij. Super Spin Digital heeft namelijk een Early Access trailer onthuld via YouTube. In Spin Rhythm XD volg je het ritme van de muziek door de bestudering goed te timen. Met als doel om een zo hoog mogelijke highscore te halen. Tijdens de Early Access zijn er vijftien nummers beschikbaar. Met onder andere nummers van bekende DJ’s zoals Hyper Potions, Tokyo Machine en Tristam.

Spin Rhythm XD verschijnt op 22 oktober als Early Access op Steam. De Nintendo Switch versie komt uit in 2020, maar een specifieke releasedatum is nog niet gegeven.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?