Trailer: Early Access trailer Spin Rhythm XD onthuld

Geplaatst:

De studio Super Spin Digital heeft via het officiële YouTube-kanaal van Spin Rhythm XD de Early Access trailer onthuld voor hun game Spin Rhythm XD.

Vorig jaar werd Spin Rhythm XD al geteased via een trailer, maar het wachten is nu voorbij. Super Spin Digital heeft namelijk een Early Access trailer onthuld via YouTube. In Spin Rhythm XD volg je het ritme van de muziek door de bestudering goed te timen. Met als doel om een zo hoog mogelijke highscore te halen. Tijdens de Early Access zijn er vijftien nummers beschikbaar. Met onder andere nummers van bekende DJ’s zoals Hyper Potions, Tokyo Machine en Tristam.

Spin Rhythm XD verschijnt op 22 oktober als Early Access op Steam. De Nintendo Switch versie komt uit in 2020, maar een specifieke releasedatum is nog niet gegeven.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spin Rhythm XD

Series

-

Uitgever

Super Spin Digital

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

22 oktober 2019

Ontwikkelaar

Super Spin Digital

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord