Trailer: EA kondigt Need For Speed Heat aan

Geplaatst:
Aangepast: 14 augustus 2019 22:35

EA kondigde vandaag hun nieuwste racegame Need For Speed Heat aan. De game verschijnt in november.

Need For Speed bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en hoe kun je dat nou beter vieren dan met een gloednieuwe game? De bekende racegame-franchise wordt later dit jaar uitgebreid met een nieuwe game die Need For Speed Heat heet. Need For Speed Heat werd al even door EA geteased middels een speciale website waar gretig werd afgeteld naar de aankondiging vandaag. Need For Speed Heat speelt zich af in Palm City, Florida. Overdag is het de bedoeling dat je geld verdient middels de legale Speedhunter Showdown-competitie. Dit geld kun je vervolgens gebruiken om je auto aan te passen. In de avond neem je met deze auto deel aan illegale straatraces om reputatie op te bouwen. Bij deze nachtelijke races neem je het echter niet alleen op tegen je concurrenten, maar ook tegen de politie.

Need For Speed Heat verschijnt 8 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One .Origin Access Premier en Play First Trial-spelers kunnen 5 november al met de game aan de slag.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need For Speed Heat

Series

Need for Speed

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

8 november 2019

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord