Need For Speed Heat

  • Ontwikkelaar Electronic Arts
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: EA kondigt Need For Speed Heat aan

EA kondigde vandaag hun nieuwste racegame Need For Speed Heat aan. De game verschijnt in november.

Need For Speed bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en hoe kun je dat nou beter vieren dan met een gloednieuwe game? De bekende racegame-franchise wordt later dit jaar uitgebreid met een nieuwe game die Need For Speed Heat heet. Need For Speed Heat werd al even door EA geteased middels een speciale website waar gretig werd afgeteld naar de aankondiging vandaag. Need For Speed Heat speelt zich af in Palm City, Florida. Overdag is het de bedoeling dat je geld verdient middels de legale Speedhunter Showdown-competitie. Dit geld kun je vervolgens gebruiken om je auto aan te passen. In de avond neem je met deze auto deel aan illegale straatraces om reputatie op te bouwen. Bij deze nachtelijke races neem je het echter niet alleen op tegen je concurrenten, maar ook tegen de politie.

Need For Speed Heat verschijnt 8 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One .Origin Access Premier en Play First Trial-spelers kunnen 5 november al met de game aan de slag.

BRON Electronic Arts

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?