Trailer: Dying Light 2 trailer toont performance op consoles

Geplaatst: 22 januari 2022 13:50

Nog een paart nachtjes slapen en dan is Dying Light 2 alweer uit. De pc-specificaties van Dying Light 2 zijn al een tijdje bekend en dankzij de nieuwe trailers is er ook te zien hoe de game draait op de Xbox Series en PlayStation 5.

Terwijl we ondertussen al weten dat Dying Light 2 voor vijf jaar ondersteunt gaat worden is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe de game draait op de PlayStation 5 en Xbox Series. En dat is precies wat Techland nu gedeeld heeft via twee nieuwe trailers. In de trailers is te zien hoe de game draait op resolution mode, quality mode en performance mode. De resolution modus is gericht op de 4k-resolutie, terwijl resolution mode gebruik maakt van raytracing. De performance mode biedt een stabiele zestig frames per seconde. Mocht je de game eerst aanschaffen voor de PlayStation 4 of Xbox One dan kun je deze later gratis upgraden naar de next-gen versie.

Dying Light verschijnt op 4 februari voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. De Nintendo Switch versie van de game is uitgesteld tot later dit jaar.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord