The Dark Pictures Anthology: Little Hope
  • ONTWIKKELAAR Supermassive Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 30 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Horror, Interactieve Film
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Duistere trailer The Dark Pictures: Little Hope onthuld

Bandai Namco heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van The Dark Pictures: Little Hope. De duistere trailer geeft ons wat meer inzicht in het verhaal en de keuzes die je kunt maken.

Nadat de game eerder was uitgesteld, werd in juli een nieuwe releasedatum bekendgemaakt. Met een release rondom Halloween belooft The Dark Pictures: Little Hope een passende game te worden. Het grauwe decor van de game is goed terug te zien in de trailer die door Bandai Namco is vrijgegeven. Naast de griezelige setting is ook te zien hoe de game in co-op te spelen is. In bepaalde secties is een goede samenwerking vereist om tot het beste resultaat te kunnen komen. Warm alvast op voor het echte werk door de Secrets & Premonitions trailer te bekijken.

The Dark Pictures: Little Hope verschijnt op 30 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Bandai Namco

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?