Trailer: Duistere trailer The Dark Pictures: Little Hope onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 16 oktober 2020 12:43

Bandai Namco heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van The Dark Pictures: Little Hope. De duistere trailer geeft ons wat meer inzicht in het verhaal en de keuzes die je kunt maken.

Nadat de game eerder was uitgesteld, werd in juli een nieuwe releasedatum bekendgemaakt. Met een release rondom Halloween belooft The Dark Pictures: Little Hope een passende game te worden. Het grauwe decor van de game is goed terug te zien in de trailer die door Bandai Namco is vrijgegeven. Naast de griezelige setting is ook te zien hoe de game in co-op te spelen is. In bepaalde secties is een goede samenwerking vereist om tot het beste resultaat te kunnen komen. Warm alvast op voor het echte werk door de Secrets & Premonitions trailer te bekijken.

The Dark Pictures: Little Hope verschijnt op 30 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Bandai Namco
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

30 oktober 2020

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord