Check hier alle E3 2021-content

Trailer: DualSense Cosmic Red & Midnight Black onthuld

PlayStation heeft zojuist twee nieuwe varianten voor de DualSense aangekondigd. Het gaat om de kleuren Cosmic Red en Midnight Black.

Vorig jaar werd de officiële controller voor de PlayStation 5 onthuld onder de naam DualSense. Ten opzichte van de DualShock controller kreeg de DualSense er een aantal nieuwe features bij. Qua vorm is deze net wat anders dan haar voorganger, maar qua kleur bleef het vrij neutraal met zwart en wit. Vandaag heeft de DualSense er twee varianten bijgekregen in de kleuren Cosmic Red en Midnight Black. De Cosmic Red heeft een kersrode kleur met zwarte accenten en de Midnight Black een matzwarte design. Je kunt beide varianten hieronder bekijken in de trailer!

De DualSense Cosmic Red en Midnight Black zijn beschikbaar vanaf juni 2021.

BRON PlayStation

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?