Game of Thrones: Conquest

  • Ontwikkelaar Turbine
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2017
  • Platformen Mobile
  • Gameliner score -

Trailer: Draken nu in Game of Thrones: Conquest

Game of Thrones: Conquest is sinds de lancering een zeer populaire free-to-play game. Warner Bros. en HBO hebben nu iets heel belangrijks aan de game toegevoegd: Draken!

Draken zijn een zeer krachtig wapen in de Game of Thrones: Conquest en zijn ideaal om vijandelijke vestingen aan te vallen of die van je eigen te verdedigen. Het is mogelijk om een drakennest te maken waar een ei in komt te liggen. Zodra dit is uitgekomen is het aan de spelers om het drakenjong groot te brengen en hierna veel plezier met de volwassen draak te beleven.

Game of Thrones: Conquest is gratis te downloaden voor iOS en Android.

BRON Persbericht Warner Bros.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?