Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Drake Hollow

  • Ontwikkelaar The Molasses Flood
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2020
  • Platformen Pc, Xbox One
  • Genre Avonturen, Survival
  • Gameliner score

Trailer: Drake Hollow onthuld tijdens X019

Het X019-evenement is in volle gang en Microsoft strooit met nieuwe aankondigingen van games. Eén daarvan is Drake Hollow, één duistere game met vreemde wezentjes.

De aankondigingstrailer is even mysterieus als vreemd. In de trailer zien we een meisje dat vergezeld wordt door twee gekke wezentjes. Deze wandelende bladeren helpen je met het bouwen van handige objecten in je omgeving. Zodra er grote monster ten tonele verschijnen, graven ze zich in en moet je ze zien te redden van het dreigende gevaar.

Drake Hollow verschijnt in 2020 voor de Xbox One en pc.

BRON X019

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?