Dragon's Dogma: Dark Arisen

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 15 januari 2015
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Dragon's Dogma: Dark Arisen komt naar Nintendo Switch

Goed nieuws voor Nintendo Switch-bezitters die zitten te wachten op een goede RPG. Capcom heeft namelijk laten weten dat Dragon's Dogma: Dark Arisen in april naar het systeem van Nintendo komt.

Dragon's Dogma: Dark Arisen is een grootschalige RPG waarin je met maximaal drie metgezellen op pad gaan om de wereld van monsters te ontdoen. Naast standaard vijanden zijn er ook gigantische monsters te vinden, die je net als in Shadow of the Colossus kunt beklimmen om hun zwakke plek te vinden.

Dragon's Dogma: Dark Arisen verschijnt op 23 april voor de Nintendo Switch. De game is sinds 2017 ook verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Capcom

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?