Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Dragon Quest's The Hero nieuw DLC-personage Super Smash Bros. Ultimate

Het volgende DLC-personage voor Super Smash Bros. Ultimate is bekendgemaakt. Dragon Quest's The Hero is namelijk het nieuwe DLC-personage dat naar de game komt.

Het was al hier en daar gelekt, maar nu is het toch officieel bevestigd. Dragon Quest's The Hero is het nieuwe DLC-personage van Super Smash Bros. Ultimate. Tijdens de E3-presentatie van Nintendo werd dit nieuwe personage onthuld. De Dragon Quest-games kennen verschillende hoofdpersonen. Al deze hoofdpersonen lijken nu naar Smash Ultimate te komen, waarschijnlijk als echo-fighters of als skins. The Hero is een zwaardvechter die naast een zwaard en schild ook magische projectielen kan gebruiken.

Het is nog niet bekend wanneer The Hero naar Super Smash Bros. Ultimate gaat komen.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?