Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 september 2018
  • Platformen Nintendo Wii U, PlayStation 4
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Dragon Quest XI toont A Legend Reborn

Vandaag is de release van Dragon Quest XI en daarom heeft Square Enix de 'Legend Reborn' trailer uitgebracht. Deze serie loopt al weer sinds 1986 en is toe aan de elfde game. Aan populariteit lijkt de game in ieder geval niets in te hebben geboet.

De iconische karakters getekend door Akira Toriyama zijn wederom van de partij in deze traditionele RPG. Jij bent als uitverkorene de aangewezen persoon om de wereld te redden van de ondergang. Het verhaal is niet heel origineel, maar dat is eenmaal vrij lastig vandaag de dag. Maar laten we eerlijk zijn: wie maakt dit eigenlijk nog uit? We hebben tenslotte weer een nieuwe Dragon Quest!

Dragon Quest XI is sinds vandaag uit op PlayStation 4 en pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?