Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 4 september 2018
  • Platformen Nintendo Wii U, PlayStation 4
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Dragon Quest XI S komt in de herfst naar Switch

De Definitive Edition van Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age komt in de herfst van dit jaar naar de Nintendo Switch. Deze verbeterde versie beschikt over een aantal unieke elementen.

Buiten het reguliere verhaal, zijn er ook een aantal nieuwe korte verhalen die specifiek voor bepaalde karakters zijn bedoeld. Daarnaast is het mogelijk de game in 3D of in 16-bit te spelen. De audio kan tijdens het spelen ook aangepast worden naar een volledig georkestreerd geluid of het origineel. Ook is het mogelijk de dialogen in het Engels of Japans te wijzigen. Dit kun je elk moment tijdens het spelen aanpassen.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition is in de herfst van 2019 speelbaar op de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?