Trailer: Dragon Quest XI S komt in de herfst naar Switch

Geplaatst:

De Definitive Edition van Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age komt in de herfst van dit jaar naar de Nintendo Switch. Deze verbeterde versie beschikt over een aantal unieke elementen.

Buiten het reguliere verhaal, zijn er ook een aantal nieuwe korte verhalen die specifiek voor bepaalde karakters zijn bedoeld. Daarnaast is het mogelijk de game in 3D of in 16-bit te spelen. De audio kan tijdens het spelen ook aangepast worden naar een volledig georkestreerd geluid of het origineel. Ook is het mogelijk de dialogen in het Engels of Japans te wijzigen. Dit kun je elk moment tijdens het spelen aanpassen.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition is in de herfst van 2019 speelbaar op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Wii U, PlayStation 4

Releasedatum

4 september 2018

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord