Trailer: Dragon Quest XI Echoes of an Elusive Age Definitive Edition S krijgt releasedatum

Geplaatst: 11 juni 2019 18:15
Aangepast: 13 juni 2019 15:27

Dragon Quest XI Echoes of an Elusive Age Definitive Edition S heeft een officiële releasedatum gekregen. Kort geleden kreeg de game al een trailer, maar nu krijgen we net wat meer informatie.

Dragon Quest is een legendarische franchise en nu krijgt de JRPG een definitieve versie van Dragon Quest XI Echoes of an Elusive Age op de Nintendo Switch. De definitieve editie krijgt een extra chapter en krijg zelfs een cross-over met Super Smash Bros. Ultimate. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition verschijnt op 27 september exclusief voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

Series

Dragon Quest

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 september 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord