Dragon Quest Builders 2
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 juli 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE RPG, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Dragon Quest Builders 2 komt naar het westen

Sinds december vorig jaar konden Japanse fans al aan de slag met Dragon Quest Builders 2. Binnenkort zijn wij echter ook aan de beurt, want de game komt eindelijk naar het westen.

Dragon Quest Builders 2 is het vervolg op de populaire Dragon Quest Builders-game. Deze game combineert RPG-gameplay met elementen uit games als Minecraft. Spelers moeten materialen verzamelen waarmee ze voorwerpen en gereedschap kunnen bouwen. Fans die in het bezit zijn van de eerste Dragon Quest Builders-game, krijgen in dit deel de mogelijkheid om een speciale outfit en een speciale troon te bouwen.

Dragon Quest Builders 2 komt op 12 juli naar de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?