Check hier alle E3 2021-content

Dragon Quest XII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum onbekend
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Dragon Quest 35th Anniversary livestream

Ter ere van het 35-jarig bestaan van Dragon Quest komt er binnenkort een speciale livestream. Square Enix heeft dit zojuist aangekondigd.

Dragon Quest is tot op heden een enorm populaire game. De gehele serie bestaat echter al bijna vijfendertig jaar en dat is natuurlijk reden genoeg voor een viering. Square Enix geeft een speciale livestream waarin zij ingaat op nieuws rond bestaande Dragon Quest-titels, maar ook ingaat op toekomstige plannen. Het is goed mogelijk dat er gepraat gaat worden over Dragon Quest XII die al een tijd in ontwikkeling is. Ook komt er speciale merchandise voor de verjaardag. Daarnaast wordt de livestream voor het eerst live vertaald vanuit het Japans, waardoor alle internationale fans meteen mee kunnen kijken. Het tijdsverschil kan misschien een klein probleem zijn, maar je kunt de stream altijd terugkijken. De livestream is hieronder te bekijken wanneer deze van start gaat! Dragon Quest Builders 2 is sinds vorige week beschikbaar voor de Xbox One en Xbox Game Pass.

De Dragon Quest 35th Anniversary Special livestream vindt plaats op 27 mei om half 6 's ochtends.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?