Dragon Ball Z: Kakarot
  • ONTWIKKELAAR CyberConnect2
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 januari 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Dragon Ball Z: Kakarot bevat ook Buu Saga

Voor de old-school Dragon Ball Z-fans onder ons heb ik goed nieuws. Dragon Ball Z: Kakarot bevat ook de Buu Saga.

Dragon Ball Z: Kakarot is de nieuwe JRPG gebaseerd op de Dragon Ball Z-serie. Fans zitten natuurlijk met smart te wachten op de game, maar willen voornamelijk weten hoe lang de game is en welke saga's uit de serie erin verwerkt zijn. Eerder hebben we al mogen leren dat zowel de Frieza Saga als de Cell Saga te spelen zijn in de game. Tijdens de Tokyo Game Show is er echter een nieuwe teaser trailer getoond waarin we kunnen zien dat de game nog verder in de serie gaat. Helemaal aan het einde van de teaser kunnen we namelijk zien dat ook The Great Saiyaman Saga getoond wordt en ook de Buu Saga onderdeel uitmaakt van de game.

Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt 17 januari 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?