Dragon Ball: The Breakers

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series
  • Genre Actie, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Dragon Ball: The Breakers aangekondigd

BANDAI Namco heeft een nieuwe Dragon Ball-game aangekondigd middels een trailer. Anders dan wat we gewend zijn is Dragon Ball: The Breakers geen vechtgame, maar een actie-survivalgame.

Voor het eerst in de Dragon Ball-franchise is er een multiplayer online actie-survival game aangekondigd genaamd Dragon Ball: The Breakers. In deze game vormen spelers teams en wordt er gevochten met acht spelers. Deze spelers worden onderverdeeld in één aanvaller, de Raider, en zeven Survivors die het opnemen tegen de Raider door te overleven. De Survivors moeten zien te ontsnappen middels de Super Time Machine, een tijdmachine, terwijl ze de Raider proberen te ontwijken. De trailer is hieronder te bekijken!

Dragon Ball: The Breakers wordt in 2022 uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

BRON BANDAI NAMCO Europe

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?