Trailer: Dragon Ball Game - Project Z komt dit jaar nog uit

Geplaatst:
Aangepast: 28 januari 2019 12:17

Dragon Ball Game - Project Z, de actie-RPG die zich afspeelt in het universum van Dragon Ball Z, komt dit jaar nog uit. Dit werd gisteren tijdens het Red Bull Final Summoning Dragon Ball FighterZ-toernooi bekendgemaakt.

Eerder werd via Twitter de nieuwe Dragon Ball actie-RPG al aangekondigd. In deze tweet werd al aangegeven dat er meer informatie bekend moest worden gemaakt tijdens het Dragon Ball FighterZ-toernooi dat zich afgelopen weekend heeft afgespeeld. Nu heeft uitgever Namco Bandai een eerste trailer van de game vrijgegeven waarin we bekende personages uit de Dragon Ball Z-serie, zoals Goku en Piccolo, te zien krijgen. In de trailer is tevens te zien dat de game dit jaar nog moet uitkomen.

Dragon Ball Game - Project Z komt naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar de game moet ergens in 2019 nog uitkomen.

Bron: Namco Bandai
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball Z: Kakarot

Series

Dragon Ball

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 januari 2020

Ontwikkelaar

CyberConnect2

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord