Skully
  • ONTWIKKELAAR Finish Line Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Puzzel, Platform, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Doorkruis een onbewoond eiland in Skully

Vandaag wordt de avontuurlijke puzzel-platformgame Skully uitgebracht door Modus Games. In een launchtrailer is de komst van de game medegedeeld.

Fall Guys is niet de enige game die vandaag uitgebracht wordt. De launch van de puzzel-platformer, Skully, van uitgever Modus Games is vandaag aangekondigd via een trailer. Hierin wordt uitgelegd dat je als schedel speelt die tot leven is gewekt. In de trailer wordt uitgelegd dat de goden van het eiland ruzie met elkaar hebben, waardoor er chaos kwam op het onbewoonde eiland. Om dit ongerepte stuk land te redden, is het jouw taak om ze tot bedaren te brengen. Dit kan je volbrengen door obstakels te omzeilen en puzzels op te lossen. Daarnaast zijn in de trailer wat gameplaybeelden te zien, waarin getoond wordt dat de gereanimeerde schedel meerdere vormen kan aannemen en dat er verschillende vijanden zijn om te verslaan.

Skully is vanaf vandaag te spelen voor de pc, Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4.

BRON Xbox

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?