Trailer: DOOM Eternal laat spelers eigen Slayer maken

Geplaatst:
Aangepast: 10 maart 2020 19:31

DOOM Eternal geeft de spelers de mogelijkheid om hun eigen DOOM Slayer te maken. Dit laat Bethesda zien in de onderstaande trailer.

In de trailer zien we de diverse outfits voor de DOOM Slayer. Het stopt echter niet bij een simpele kleurwisseling. Zo zien we bijvoorbeeld de Slayer in zijn meerdere retro looks, die geïnspireerd zijn door de klassieke DOOM games. We zien ook verschillende camouflage patronen, maar ook een skin die de DOOM Slayer veranderd in een zombieversie van zichzelf. De trailer wordt afgesloten met de moordmachine in een ponykostuum. Om die aan te schaffen heb je Twitch Prime nodig. Lees hier onze preview van DOOM Eternal of bekijk hier de video-preview van de actievolle shooter.

DOOM Eternal is vanaf 20 maart beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De Nintendo Switch versie komt op een latere datum uit.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord