Don't Starve

  • Ontwikkelaar Klei Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 april 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Survival
  • Gameliner score

Trailer: Don't Starve: Hamlet officieel gereleased

Vanaf heden is Don't Starve: Hamlet officieel Early Access af en dus gereleased als volwaardige uitbreiding. Dit nieuws ging gepaard met een speciale launch trailer ter ere van die heugelijke feit.

Zoals de titel van de uitbreiding al doet vermoeden spelen varkens een grote rol in deze DLC. Don't Starve: Hamlet brengt drie nieuwe personages met zich mee: Princess Wilba, Wheeler en Wormwood. Een vierde personage, Wagstaff, is ook vrijgegeven maar hij is ook beschikbaar voor degene die niet beschikken over de nieuwe uitbreiding.

Don't Starve: Hamlet is vanaf nu beschikbaar op pc via Steam. Of en wanneer de uitbreiding naar de consoles komt is niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?