Don't Forget Me

  • Ontwikkelaar The Moon Pirates
  • Eerste releasedatum 20 april 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Avonturen, Puzzel, Indie
  • Gameliner score

Trailer: Don't Forget Me trailer onthult releasedatum

Tijdens de Future Games Show kwam ook Don't Forget Me voorbij. Naast het tonen van gameplay is ook de releasedatum onthuld.

Ontwikkelaar The Moon Pirates heeft haar nieuwste game, Don't Forget Me, aangekondigd tijdens de show. In deze adventure game stap je in de schoenen van Fran en ben je je geheugen kwijt. Met de hulp van Bernard, een expert op het gebied van herinneringen manipuleren, verken je de geesten van andere mensen aan de hand conversaties. Aan de hand van deductief redereneren ontdekt Fran duistere geheimen.

Don't Forget Me wordt uitgebracht op 20 april 2021 voor de pc via Steam.

BRON GamesRadar

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?