Trailer: Dit is het verhaal achter PUBG en de Erangel Map

Geplaatst:
Aangepast: 18 juli 2019 11:36

Als je altijd al had willen weten waarom er elke keer zoveel mensen op een eiland zitten om elkaar tot de dood te bevechten in PUBG, dan krijg je nu eindelijk antwoord op die vraag. Een nieuwe trailer toont namelijk het verhaal achter PUBG en de Erangel Map.

Battle royale-games zijn natuurlijk niet de games met een uitgebreid en meeslepend achtergrondverhaal. Dat betekent echter niet dat er helemaal geen verhaal of diepere gedachte achter zo'n game kan zitten. PUBG Corp. heeft daarom besloten om het verhaal achter PlayerUnknown's Battlegrounds te vertellen middels een korte trailer. Deze trailer, die tevens dient om het vierde seizoen van PUBG in te leiden, vertelt ons het verhaal achter Erangel. Erangel is de eerste map van PUBG en gebaseerd op Arma 2, waar PUBG oorspronkelijk een mod van was. De trailer laat ons een jongen zien die een luchtinvasie op Erangel overleeft, opgroeit tot miljardair en vervolgens groepen mensen elkaar op het eiland tot de dood laat vechten terwijl hij toekijkt.

PlayerUnknown's Battlegrounds is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en xbox One. Het vierde seizoen van de game start op 24 juli.

Bron: PUBG Corp.
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PlayerUnknown's Battlegrounds

Series

-

Uitgever

PUBG Corporation

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Releasedatum

12 december 2017

Ontwikkelaar

PUBG Corporation

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord