PlayerUnknown's Battlegrounds
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 december 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Dit is het verhaal achter PUBG en de Erangel Map

Als je altijd al had willen weten waarom er elke keer zoveel mensen op een eiland zitten om elkaar tot de dood te bevechten in PUBG, dan krijg je nu eindelijk antwoord op die vraag. Een nieuwe trailer toont namelijk het verhaal achter PUBG en de Erangel Map.

Battle royale-games zijn natuurlijk niet de games met een uitgebreid en meeslepend achtergrondverhaal. Dat betekent echter niet dat er helemaal geen verhaal of diepere gedachte achter zo'n game kan zitten. PUBG Corp. heeft daarom besloten om het verhaal achter PlayerUnknown's Battlegrounds te vertellen middels een korte trailer. Deze trailer, die tevens dient om het vierde seizoen van PUBG in te leiden, vertelt ons het verhaal achter Erangel. Erangel is de eerste map van PUBG en gebaseerd op Arma 2, waar PUBG oorspronkelijk een mod van was. De trailer laat ons een jongen zien die een luchtinvasie op Erangel overleeft, opgroeit tot miljardair en vervolgens groepen mensen elkaar op het eiland tot de dood laat vechten terwijl hij toekijkt.

PlayerUnknown's Battlegrounds is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en xbox One. Het vierde seizoen van de game start op 24 juli.

BRON PUBG Corp.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?