Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Disney's Jungle Book naar Fall Guys

Ook Fall Guys kwam voorbij tijdens Opening Night Live. De game krijgt een heuse Jungle Book crossover.

Eerder hebben we al gezien dat Ratchet & Clank kostuums naar Fall Guys komen. Binnenkort kunnen we onze jellybean-vormige lijfjes uitdossen met nog meer kostuums en wel van Disney. Tijdens gamescom's Opening Night Live hebben we namelijk gezien dat er Jungle Book kostuums naar de battle royale komen. Dit past natuurlijk goed bij het jungle thema van Fall Guys seizoen 5. Zo kunnen we straks kostuums van Mowgli, Shere Khan en Baloo bemachtigen. Ook komt er een speciaal event waarmee je een King Louie kostuum kunt verdienen.

Mowgli is beschikbaar van 3 tot 6 september, Shere Khan van 7 tot 9 september en Baloo van 10 tot 12 September. King Louie’s Limited Time Event is van 3 tot 12 September beschikbaar.

BRON Opening Night Live

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?