Disintegration

  • Ontwikkelaar V1 Interactive
  • Eerste releasedatum 16 juni 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Disintegration verhaal en releasedatum onthuld

Het verhaal en de releasedatum voor Disintegration zijn onthuld. De strategische shooter van V1 Interactive is binnenkort te spelen.

In de trailer zien we piloot Romer Shoal. Hij heeft de taak op zich genomen om een crew te leiden die zich gaat verzetten tegen Black Shuck en de Rayonne forces. Zij zijn bezig met het elimineren van de mensheid. De piloot gaat proberen de mensheid weer te rebooten. Verder zien we in de trailer wat van de combat, personages en omgevingen. De game wordt gemaakt door de studio die is opgericht door de co-creator van Halo. Rudy heeft onlangs de bèta gespeeld, check hier 15 minuten aan Disintegration gameplay.

Disintegration is beschikbaar vanaf 16 juni voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Private Division

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?