Disgaea 6: Defiance of Destiny

  • Ontwikkelaar Nippon Ichi Software
  • Eerste releasedatum 29 juni 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Strategie, JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Disgaea 6: Defiance of Destiny releasedatum onthuld

Disgaea 6: Defiance of Destiny heeft een releasedatum ontvangen. Deze zomer kunnen fans van de franchise aan de slag met de demonische JRPG.

Disgaea is een franchise die al een hele tijd meegaat en ook relatief populair is in Japan. Nu kunnen de westerse fans aan de slag met het nieuwste deel genaamd Disgaea 6: Defiance of Destiny. De demonische JRPG maakt gebruik van een strategisch gevechtssysteem. Ondanks het strategisch karakter van Disgaea 6: Defiance of Destiny is de gehele presentatie vrij chaotisch. De trailer hieronder zit dan ook vol met chaotisch actie en vele explosies. Fans zullen de vele personages herkennen die voorkomen in de trailer. We zien tot slot een speciale editie van Disgaea 6: Defiance of Destiny, gevuld met allerlei goodies die leuk zijn voor de fans.

Disgaea 6: Defiance of Destiny is beschikbaar vanaf 29 juni voor de Nintendo Switch.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?