Trailer: Disgaea 6: Defiance of Destiny releasedatum onthuld

Geplaatst:

Disgaea 6: Defiance of Destiny heeft een releasedatum ontvangen. Deze zomer kunnen fans van de franchise aan de slag met de demonische JRPG.

Disgaea is een franchise die al een hele tijd meegaat en ook relatief populair is in Japan. Nu kunnen de westerse fans aan de slag met het nieuwste deel genaamd Disgaea 6: Defiance of Destiny. De demonische JRPG maakt gebruik van een strategisch gevechtssysteem. Ondanks het strategisch karakter van Disgaea 6: Defiance of Destiny is de gehele presentatie vrij chaotisch. De trailer hieronder zit dan ook vol met chaotisch actie en vele explosies. Fans zullen de vele personages herkennen die voorkomen in de trailer. We zien tot slot een speciale editie van Disgaea 6: Defiance of Destiny, gevuld met allerlei goodies die leuk zijn voor de fans.

Disgaea 6: Defiance of Destiny is beschikbaar vanaf 29 juni voor de Nintendo Switch.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disgaea 6: Defiance of Destiny

Series

-

Uitgever

NIS Europe

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

29 juni 2021

Ontwikkelaar

Nippon Ichi Software

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord