Disco Elysium
  • ONTWIKKELAAR ZA/UM
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE RPG, Open-World
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Disco Elysium krijgt een hardcore modus

Om te zeggen dat Disco Elysium één van de grootste verrassingen was van 2019 is een understatement. De RPG krijgt vanaf vandaag een nieuwe modus toegevoegd genaamd Hardcore mode.

De nieuwe Hardcore modus moet ervoor zorgen dat de speler nog meer uitgedaagd worden met Disco Elysium. Ontwikkelaar ZA/UM noemt de nieuwe modus extreem moeilijk. Het detective gedeelte van de game wordt via deze modus een stuk lastiger. Naast de nieuwe modus krijgt Disco Elysium ook widescreen support. Disco Elysium heeft in het jaar 2019 veel prijzen gewonnen voor hun uitstekende werk. Tijdens The Game Awards ontvingen ze meerdere awards.

Disco Elysium is nu beschikbaar voor de pc. De Hardcore mode en widescreen suppport zijn ook vanaf vandaag te downloaden.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?