Trailer: Disco Elysium krijgt een hardcore modus

Geplaatst:
Aangepast: 24 januari 2020 15:08

Om te zeggen dat Disco Elysium één van de grootste verrassingen was van 2019 is een understatement. De RPG krijgt vanaf vandaag een nieuwe modus toegevoegd genaamd Hardcore mode.

De nieuwe Hardcore modus moet ervoor zorgen dat de speler nog meer uitgedaagd worden met Disco Elysium. Ontwikkelaar ZA/UM noemt de nieuwe modus extreem moeilijk. Het detective gedeelte van de game wordt via deze modus een stuk lastiger. Naast de nieuwe modus krijgt Disco Elysium ook widescreen support. Disco Elysium heeft in het jaar 2019 veel prijzen gewonnen voor hun uitstekende werk. Tijdens The Game Awards ontvingen ze meerdere awards.

Disco Elysium is nu beschikbaar voor de pc. De Hardcore mode en widescreen suppport zijn ook vanaf vandaag te downloaden.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disco Elysium

Series

-

Uitgever

ZA/UM

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

15 oktober 2019

Ontwikkelaar

ZA/UM

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord