Trailer: DiRT Rally 2.0 krijgt Colin McRae DLC

Geplaatst:
Aangepast: 30 januari 2020 11:30

Codemasters heeft een nieuwe uitbreiding voor DiRT Rally 2.0 aangekondigd. DiRT Rally 2.0 krijgt namelijk Colin McRae DLC.

Colin McRae kennen we natuurlijk allemaal als de rally-legende naar wie de DiRT Rally-games zijn vernoemd. Speciaal voor DiRT Rally 2.0 heeft ontwikkelaar Codemasters een wel heel bijzondere DLC aangekondigd. Het nieuwe uitbreidingspakket heet Colin McRae FLAT OUT is geïnspireerd op de carrière van de Schotse rallyrijder. Zo zit zijn Subaru Impreza S4 Rally in de game, naast andere iconische auto's waar McRae tijdens zijn loopbaan in reed. Ook wordt er een nieuwe racelocatie toegevoegd die zich in Schotland bevindt.

DiRT Rally 2.0 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het Colin McRae: FLAT OUT Pack verschijnt 24 maart gratis voor iedereen die de Deluxe Edition van de game heeft of in het bezit is van een Season Pass. De DLC is tevens los verkrijgbaar.

Bron: Codemasters
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT Rally 2.0

Series

DiRT

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 februari 2019

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord