Trailer: Devolver Digital brengt Weedcraft Inc. uit

Geplaatst: 5 februari 2019 12:05
Aangepast: 5 februari 2019 13:07

Devolver Digital brengt een nieuwe game Weedcraft Inc. uit. De game gaat over het reilen en zeilen van de legale wiethandel in Amerika.

Nadat je een jaar hebt gezeten voor de illegale teelt van wietplanten, kom je uit de gevangenis om te ontdekken dat je oude medecriminelen legaal hun planten verkopen. Natuurlijk wil jij ook de legale kant ontdekken, maar aangezien je een strafblad hebt, wordt het je niet makkelijk gemaakt. Begin klein met een aantal planten in je kelder, vergroot je clientèle en versterk je distributiemogelijkheden. Om je imperium te bouwen, moet je rekening houden met veranderende wetten, proberen om politici te overtuigen van de voordelen en eventueel wat smeergeld aanbieden. Bekijk de trailer hier.

Weedcraft Inc. komt in april naar de pc; nog geen bericht of de game op andere consoles verschijnt.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Weedcraft Inc.

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

1 januari 1970

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord