Devil May Cry 5

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 8 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Trailer: Devil May Cry 5 Special Edition komt naar PlayStation 5

Ook bestaande games komen naar de PlayStation 5. Zo komt Devil May Cry 5 Special Edition naar de next-gen console.

Tussen alle nieuwe aankondigingen door leren we ook welke bestaande games een next-gen update krijgen. Devil May Cry 5 is er een van. In een nieuwe trailer kunnen we namelijk zien dat Dante, Nero en V naar de next-gen console van Sony komen. De nieuwe trailer laat wat gameplaybeelden zien van de game op de nieuwe console. Ook leren we dat de game op de releasedatum van de PlayStation 5 al meteen beschikbaar is.

Devil May Cry 5 Special Edition is vanaf de lancering van de PlayStation 5 exclusief digitaal beschikbaar op de console.

BRON Capcom

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?