Destruction AllStars

  • Ontwikkelaar Lucid Games
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie, Racing
  • Gameliner score

Trailer: Destruction AllStars personages bekendgemaakt

De personages van Destruction AllStars zijn bekendgemaakt. PlayStation heeft een nieuwe trailer onthuld, waarin we gameplay en frappante figuren te zien krijgen.

De Destruction AllStars personages zijn een levendige en kleurrijke boel bij elkaar. Naast de unieke kostuums en vaardigheden die ze beschikken, hebben alle personages ook nog een eigen voertuig. Deze auto's verschillen van trucks tot sportwagens, met een fantasiesausje eroverheen natuurlijk. De trailer toont ons zeven van de speelbare personages, maar in Destruction AllStars zitten zestien coureurs volgens de beschrijving van de trailer. Onlangs was deze PS5 launchtitel genaamd Destruction AllStars uitgesteld. De game komt nu echter gratis met PlayStation Plus. Bekijk hier wat van de Destruction AllStars gameplay.

Destruction Allstars verschijnt ergens in februari voor de PlayStation 5.

BRON PlayStation

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?