Destruction AllStars

  • Ontwikkelaar Lucid Games
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie, Racing
  • Gameliner score

Trailer: Destruction Allstars gameplay onthuld

Eén van de nieuwe games voor de next-gen console is Destruction AllStars. Een nieuwe trailer van PlayStation toont een aantal minuten gameplay van de game.

Destruction AllStars is van de zomer voor het eerst aangekondigd voor de PlayStation 5. We hebben daarna niet zoveel meer gehoord over de game tot vandaag. PlayStation deelde vandaag een trailer van deze next-gen game waarin we kennis maken met de AllStars. In Destruction AllStars komen sterren en auto's samen en word je beloond om gevaarlijk te rijden. In totaal zijn er zestien unieke AllStars die een selectie vormen in de strijd om het Global Destruction Federation Championship. Elke AllStar kent haar eigen speelstijl en vaardigheden en het is jouw taak om de beste te zijn in het parcours.

Destruction Allstars is beschikbaar ergens in februari voor de PlayStation 5.

BRON PlayStation

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?