Destruction AllStars

  • Ontwikkelaar Lucid Games
  • Eerste releasedatum 2 februari 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie, Racing
  • Gameliner score

Trailer: Destruction AllStars aangekondigd voor PlayStation 5

Alles kan kapot, ook op de PlayStation. Vanavond werd namelijk Destruction AllStars aangekondigd voor de PlayStation 5.

Vandaag heeft Lucid een nieuwe PlayStation exclusive onthuld. Het gaat hier om de game Destruction AllStars. Deze game is een soort destruction derby, maar dan in een futuristische setting. Zo zien we verschillende kleurrijke personages en een aantal bijzondere auto's die het tegen elkaar opnemen in een soort stadion in Londen. In de trailer kunnen we zien dat de coureurs het niet alleen tegen elkaar opnemen in hun auto's, maar ook buiten hun wagen. Daarnaast nemen ze het ook op tegen de baan die voorzien is van allerlei verschillende obstakels.

Destruction AllStars verschijnt exclusief voor de PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?