Trailer: Destroy All Humans remake trailer vol nostalgie

Geplaatst:
Aangepast: 3 juli 2020 10:40

De nieuwe trailer van Destroy All Humans remake zit vol met nostalgie uit de 2005-editie. Met deze trailer wenst THQ Nordic iedereen alvast een fijne Independence Day.

Fans van de oude game zullen waarschijnlijk blij zijn met de overeenkomsten in de remake. Wanneer je de game start, wordt je begroet met de volgende boodschap: 'Al is de ervaring verbeterd, de content en de historische vastlegging van de originele invasie van de Furons zijn nog steeds een bijna-identieke kloon'. In april werd de release datum bekendgemaakt en het wachten wordt nu bijna beloond. Als je er in de zero's van kon genieten om alle mensen uit te roeien, zul je er nu dus nog steeds wel plezier in hebben. In de game dan hè. Laten we dat wel even duidelijk hebben.

De Destroy All Humans remake komt uit op 28 juli 2020.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destroy All Humans!

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasewindow

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Black Forest Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord