Destroy All Humans!

  • Ontwikkelaar Black Forest Games
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Destroy All Humans remake trailer vol nostalgie

De nieuwe trailer van Destroy All Humans remake zit vol met nostalgie uit de 2005-editie. Met deze trailer wenst THQ Nordic iedereen alvast een fijne Independence Day.

Fans van de oude game zullen waarschijnlijk blij zijn met de overeenkomsten in de remake. Wanneer je de game start, wordt je begroet met de volgende boodschap: 'Al is de ervaring verbeterd, de content en de historische vastlegging van de originele invasie van de Furons zijn nog steeds een bijna-identieke kloon'. In april werd de release datum bekendgemaakt en het wachten wordt nu bijna beloond. Als je er in de zero's van kon genieten om alle mensen uit te roeien, zul je er nu dus nog steeds wel plezier in hebben. In de game dan hè. Laten we dat wel even duidelijk hebben.

De Destroy All Humans remake komt uit op 28 juli 2020.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?