Destroy All Humans!

  • Ontwikkelaar Black Forest Games
  • Eerste releasedatum 28 juli 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Destroy All Humans! komt naar de Nintendo Switch

Destroy All Humans! komt naar de Nintendo Switch. Dat maakte THQ Nordic eerder vandaag bekend.

Iets langer dan een maand geleden was daar plotseling het gerucht dat een Destroy All Humans! 2-remake wel eens in de maak zou kunnen zijn. Hoewel dat vooralsnog een gerucht is, weten we ondertussen wel dat De Nintendo Switch het volgende platform wordt waar spelers aan de slag kunnen met Destroy All Humans! In Destroy All Humans! terroriseer je als boosaardige alien de mensen op planeet aarde. Je staat in de voorlinie van een buitenaardse invasie, gedurende de jaren vijftig van de vorige eeuw. Hoewel de remake van Destroy All Humans! geslaagd was, had de titel bij de lancering behoorlijk wat technische problemen. Hopelijk komt de Nintendo Switch-port op lancering beter uit de verf. Bekijk hieronder de kersverse aankondigings-trailer:

Destroy All Humans! is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Vanaf 29 juni is de game te spelen op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?