Trailer: Destroy All Humans! komt naar de Nintendo Switch

Geplaatst: 8 april 2021 19:59
Aangepast: 8 april 2021 20:01

Destroy All Humans! komt naar de Nintendo Switch. Dat maakte THQ Nordic eerder vandaag bekend.

Iets langer dan een maand geleden was daar plotseling het gerucht dat een Destroy All Humans! 2-remake wel eens in de maak zou kunnen zijn. Hoewel dat vooralsnog een gerucht is, weten we ondertussen wel dat De Nintendo Switch het volgende platform wordt waar spelers aan de slag kunnen met Destroy All Humans! In Destroy All Humans! terroriseer je als boosaardige alien de mensen op planeet aarde. Je staat in de voorlinie van een buitenaardse invasie, gedurende de jaren vijftig van de vorige eeuw. Hoewel de remake van Destroy All Humans! geslaagd was, had de titel bij de lancering behoorlijk wat technische problemen. Hopelijk komt de Nintendo Switch-port op lancering beter uit de verf. Bekijk hieronder de kersverse aankondigings-trailer:

Destroy All Humans! is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Vanaf 29 juni is de game te spelen op de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destroy All Humans!

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasewindow

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Black Forest Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord