Trailer: Destroy All Humans! 2 remake officieel onthuld

Geplaatst: 17 september 2021 22:30

Destroy All Humans! 2 - Reprobed is dan eindelijk officieel onthuld. Tijdens de stream van THQ Nordic kregen we twee nieuwe trailers te zien.

De Destroy All Humans! 2 remake werd te vroeg onthuld eerder deze week, maar ditmaal is Crypto officieel terug. De aankondigingstrailer wordt ondersteund door Duitse heavy metal, net zoals de trailer van de eerste Destroy All Humans! remake. De beelden zitten vol humor en het lijkt erop dat we misschien ook wel gebruik kunnen gaan maken van onze eigen Kaiju. In de tweede trailer zie je de eerste gameplaybeelden van de remake. Vele gadgets maken een wederkomst, maar ook nieuwe speeltjes zijn te zien. We zien bijvoorbeeld een bril die ervoor zorgt dat er veel gedanst wordt, wat natuurlijk elke moordlustig alien zou gebruiken. We leren ook dat Destroy All Humans! 2 - Reprobed next-gen exclusief is.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2022

Ontwikkelaar

Black Forest Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord