Trailer derde episode van Telltale's The Walking Dead: The Final Season uitgebracht

Geplaatst: 7 januari 2019 19:20
Aangepast: 7 januari 2019 19:21

Skybound Games heeft een trailer voor de derde episode van Telltale's The Walking Dead: The Final Season uitgebracht. De derde episode van het laatste seizoen, Broken Toys, vervolgt Clementine’s overlevingstocht.

Clementine heeft al veel meegemaakt en hoopt een plaats te vinden waar ze zich veilig en thuis kan voelen. In de derde episode vindt ze een afgelegen schoolgebouw waar ze deze droom misschien wel kan verwezenlijken. Maar om haar nieuwe thuis te beschermen, moet ze ook dingen opofferen. Natuurlijk zijn in dit deel de keuzes die je maakt weer een belangrijk onderdeel van het verhaal. Zeker nu de overlevingstocht op zijn einde loopt. Bekijk de trailer hier.

De derde episode van The Walking Dead: The Telltale Series – The Final Season komt op 15 januari naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Walking Dead: The Telltale Series - The Final Season

Series

The Walking Dead

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

14 augustus 2018

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord