Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
  • ONTWIKKELAAR Level-5
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 maart 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Derde DLC-trailer Ni No Kuni II: Revenant Kingdom uitgebracht

Uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar Level-5 hebben de trailer van de derde DLC, The Tale of a Timeless Tome, voor Ni No Kuni II: Revenant Kingdom uitgebracht. De nieuwe DLC is verkrijgbaar vanaf 19 maart.

The Tale of a Timeless Tome bevat nieuwe episodes die meer vertellen over het verleden van de hoofdpersonages en twee nieuwe Martial Mewthods (Wizard’s Companion en Martha’s Method). Daarnaast ontmoet Evan in een droom een personage met een konijnengezicht en smoking die de fans van het eerste deel misschien wel herkennen. Ook kun je in de Solosseum Slog Arena opeenvolgende battles aangaan op het hoogste niveau. Dit zijn time attack battles waar de snelste tijd de beste beloningen oplevert. Bekijk de trailer hier.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de pc.

BRON Gematsu

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?