Far Cry 5

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 27 maart 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Derde DLC Far Cry 5 richt zich op zombies

Vanaf 28 augustus is de derde DLC van Far Cry 5 beschikbaar voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Zoals de titel van de DLC, Dead Living Zombies, al doet geloven, gaat de derde DLC volledig over zombies. Zo kan je de strijd aangaan op één van de zeven verschillende zombie-maps.

In deze DLC word je gekoppeld met Guy Marvel, de filmregisseur uit Far Cry 5. Guy heeft een zwak voor zombies. Het is de bedoeling dat je zeven verschillende filmscenario's verkent waarin je meerdere zombiehordes moet zien te overleven. Deze hordes kom je in de verschillende maps tegen; op daken, landbouwgrond, militaire bases en meer. Wanneer je een map voltooid, ontgrendel je de nieuwe Score Attack-modus. Hiermee kan je wapens en uitrusting ontgrendelen. Deze wapens zijn ook in de campaign mode te gebruiken.

Far Cry 5 is verkrijgbaar voor de Playstation 4, Xbox One en pc.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?