Just Cause 4
  • ONTWIKKELAAR Avalanche Studios
  • RELEASEDATUM 4 december 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Demonen duiken binnenkort op in Just Cause 4

Demonen duiken binnenkort op in Just Cause 4. Ontwikkelaar Avalanche Studios werkt namelijk aan de Los Demonios-DLC, die demonische krachten zal verspreiden over Solis.

In Los Demonios worden demonische krachten vrijgelaten door een archeoloog van de Black Hand. Uiteraard komt het op Rico Rodriguez aan om het gevaar tegen te houden, maar makkelijk gaat dit natuurlijk niet worden. De demonen zijn levensgevaarlijk en hebben de mogelijkheid om soldaten en voertuigen over te nemen, om ze vervolgens tegen Rico te keren. Een demonische opdracht dus voor de held van de Just Cause-games.

Just Cause 4: Los Demonios verschijnt op 3 juli voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Square Enix

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?