Windbound - Brave The Storm
  • ONTWIKKELAAR 5 Lives Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen, Open-World
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Deep Silver kondigt Windbound aan

Deep Silver heeft een nieuwe game aangekondigd. Windbound - Brave the Storm is middels een aankondigingstrailer voor het eerst aan het publiek getoond en het heeft veel weg van andere games.

Als je van avonturen- en open wereldgames houdt dan is de trailer van Windbound - Brave the Storm zeker de moeite waar om even te bekijken. In de game ga je op pad en moet je jagen, dingen bouwen en op ontdekkingstocht gaan. De game heeft zo op het oog veel weg van andere games en lijkt een beetje op een kruising van The Legend of Zelda: Breath of the Wild en The Legend of Zelda: Wind Waker. De game wordt ontwikkeld door Level 5 Studios, die je wellicht kent van games als Ni No Kuni en Yo-Kai Watch. Deep Silver is de uitgever van Windbound.

Windbound - Brave the Storm komt uit op 28 augustus voor de pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Deep Silver

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?