Trailer: Deep Silver knalt tijdens gamescom met Saints Row

Geplaatst:
Aangepast: 25 augustus 2021 20:10

Deep Silver heeft tijdens Opening Night Live de nieuwe Saints Row onthuld. Het is echter niet Saints Row 5, maar een remake van de originele Saints Row.

Waar Saints Row tijdens E3 nog één van de grote afwezigen was, is gamescom wel het podium waar Deep Silver zich voor deze franchise laat zien. Het mag geen geheim zijn dat Volution al geruime tijd bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe Saints Row. Verrassend is echter wel dat het hier niet gaat om Saints Row 5, maar om een remake van het eerste deel uit de serie. Reden hiervoor is dat het verhaal van Saints Row 4 dusdanig is uitgediept dat Volution geen mogelijkheid meer zag dat nog verder uit te breiden. De ontwikkelaar zag echter wel kansen in het opnieuw creëren van het origineel. Deep Silver komt goed beslagen ten ijs, want de uitgever heeft naast een 3,5 minuten durende trailer ook al een releasedatum paraat.

Saints Row is groter dan ooit en zit bovendien volgestouwd met een behoorlijk arsenaal aan wapens. Helaas voor de liefhebbers is de paarse dildo ditmaal niet inbegrepen. Je kunt Saints Row volledig in co-op spelen en je kunt zonder enige moeite de game van een vriend joinen of verlaten. Ondanks dat je team uit vier leden bestaat, is de game met één andere vriend door te spelen. Samen moet je ervoor zien te zorgen dat je criminele rijk steeds groter wordt en je de andere clans de baas bent. Naast de stedelijke omgevingen, biedt Saints Row ook veel woestijn-achtige gebieden. Dit brengt de Saints Row sandbox-ervaring weer naar een nieuw niveau.

Saints Row verschijnt op 25 februari voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: Deep Silver
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row (2022)

Series

Saints Row

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 augustus 2022

Ontwikkelaar

Volition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord