Trailer: Deep Rock Galactic gameplay toont mei releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 29 april 2020 16:35

Deep Rock Galactic viert binnenkort zijn 1.0 launch. De co-op FPS liet ook een nieuwe trailer los waarin alles staat wat je moet weten van de game.

In de trailer zien we de vier verschillende classes in Deep Rock Galactic. De gunner zorgt voor de meeste damage met zijn mini-gun, de scout heeft een shotgun en zorgt voor licht in de tunnels, de engineer zet turrets neer om zijn team te helpen en de driller maakt korte metten met steen en rotsen. Ondanks dat de game aangeraden wordt als co-op titel, kun je ook in je eentje spelen. Je wordt dan vergezelt met een robotje genaamd Bosco. In Deep Rock Galactic mijn je resources en reken je af met de insectachtige monsters die zich verschuilen in de tunnels. Je harde werk wordt beloond met upgrades, skins voor je wapens, outfits voor je dwerg en perks. De trailer sluit af met een groep dwergen die samen een pilsje vatten en een leuk dansje doen.

Deep Rock Galactic is beschikbaar vanaf 13 mei voor de pc en Xbox One.

Bron: Ghost Ship Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 februari 2018

Ontwikkelaar

Ghost Ship Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord