Trailer: Deathloop is één jaar exclusief voor PlayStation 5

Geplaatst:

Deathloop is één jaar een console-exclusive voor de PlayStation 5. Een nieuwe mini-trailer toonde de details van de deal.

De nieuwe trailer toont wat meer gameplay van Deathloop. We zien meer van de diverse wapens die in de game beschikbaar zijn en we zien ze uiteraard in actie. Aan het einde van de trailer zien we de daadwerkelijke informatie die gebonden is aan de console-exclusiviteit van Deathloop. We zien dat Deathloop beschikbaar is op de pc en PlayStation 5, maar de shooter is niet beschikbaar op andere consoles tot 21 mei 2022. Ondanks dat Bethesda onderdeel is van Microsoft, eren ze de deal die gemaakt is met Sony. Het einde van de trailer onthult ook de pre-order bonussen in de vorm van kostuums en andere cosmetische items. Bekijk hier de gameplay trailer van Deathloop.

Deathloop is beschikbaar vanaf 21 mei voor de pc en PlayStation 5.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deathloop

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord