Dead or Alive 6

  • Ontwikkelaar Tecmo
  • Eerste releasedatum 1 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Dead or Alive 6 launchtrailer vrijgegeven

Dead or Alive 6 is sinds vandaag uitgekomen en dat moet gevierd worden. Uitgever Koei Tecmo heeft daarom een launchtrailer voor de game vrijgegeven.

Dead or Alive 6 is, zoals de naam al doet vermoeden, het zesde deel uit de bekende Dead or Alive-serie. Dit deel volgt de gebeurtenissen tijdens het zesde Dead or Alive-toernooi en kent een aantal vernieuwingen ten opzichte van de vorige delen. Zo is onder andere het Break-systeem toegevoegd en kent de game verbeterde graphics. Vanaf vandaag kunnen we aan de slag met deze fighter en dat wordt gevierd met een gloednieuwe launchtrailer. In deze trailer kunnen we zowel klassieke Dead or Alive-personages als nieuwe personages in actie zien.

Dead or Alive 6 is vanaf vandaag beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?