Trailer: Dead or Alive 6: Core Fighters nu al beschikbaar

Geplaatst: 18 maart 2019 12:05
Aangepast: 19 maart 2019 12:31

Als je nog twijfels hebt over Dead or Alive 6, dan kun je de game vanaf nu gewoon gratis spelen. Dead or Alive 6: Core Fighters is namelijk nu al beschikbaar.

Dead or Alive 6 is pas een kleine twee weken uit, maar Dead or Alive 6: Core Fighters is nu al beschikbaar. De Core Fighters-variant van de fighter kennen we natuurlijk al van het vorige deel, Dead or Alive 5. Het nieuwste deel in de Dead or Alive-serie heeft nu dus ook een gratis versie gekregen. Deze gratis versie geeft je toegang tot de vier vechters Kasumi, Hitomi, Diego en Bass. De andere personages kun je er eventueel ook nog los bijkopen. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende speelmodi, zoals DOA Quest en online multiplayer. Je kunt ook een klein stukje van de verhaalmodus spelen. Wil je echter het hele verhaal uitspelen, dan moet je hier ook extra voor betalen.

Dead or Alive 6 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Core Fighters-variant van de game is vanaf nu beschikbaar. Deze gratis variant is een prima manier om de game uit te proberen als je, zelfs na het lezen van Rudy's review van Dead or Alive 6, nog steeds twijfelt.

Bron: Koei Tecmo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead or Alive 6

Series

Dead or Alive

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 maart 2019

Ontwikkelaar

Tecmo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord