Dead or Alive 6
  • ONTWIKKELAAR Tecmo
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 maart 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Dead or Alive 6: Core Fighters nu al beschikbaar

Als je nog twijfels hebt over Dead or Alive 6, dan kun je de game vanaf nu gewoon gratis spelen. Dead or Alive 6: Core Fighters is namelijk nu al beschikbaar.

Dead or Alive 6 is pas een kleine twee weken uit, maar Dead or Alive 6: Core Fighters is nu al beschikbaar. De Core Fighters-variant van de fighter kennen we natuurlijk al van het vorige deel, Dead or Alive 5. Het nieuwste deel in de Dead or Alive-serie heeft nu dus ook een gratis versie gekregen. Deze gratis versie geeft je toegang tot de vier vechters Kasumi, Hitomi, Diego en Bass. De andere personages kun je er eventueel ook nog los bijkopen. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende speelmodi, zoals DOA Quest en online multiplayer. Je kunt ook een klein stukje van de verhaalmodus spelen. Wil je echter het hele verhaal uitspelen, dan moet je hier ook extra voor betalen.

Dead or Alive 6 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Core Fighters-variant van de game is vanaf nu beschikbaar. Deze gratis variant is een prima manier om de game uit te proberen als je, zelfs na het lezen van Rudy's review van Dead or Alive 6, nog steeds twijfelt.

BRON Koei Tecmo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?