Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Dead By Daylight komt naar Nintendo Switch

Nintendo Switch-bezitters die van een potje griezelen houden, kunnen uitkijken naar dit najaar. Dead By Daylight komt namelijk naar de Switch.

Dead By Daylight is een multiplayer horrorgame. Een van de vijf spelers neemt de rol aan van een barbaarse moordenaar. Het is aan hem de taak om de andere vier spelers op te jagen en om te leggen. De andere vier spelers moeten zo goed als ze kunnen van hem ontsnappen. Hiervoor moeten ze met elkaar samenwerken, zich verstoppen en zo ver mogelijk bij hem uit de buurt zien te blijven. Om online samen met anderen te spelen, heb je wel een actief Nintendo Switch Online-abonnement nodig.

Dead By Daylight is momenteel al te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dit najaar komt de game ook naar de Nintendo Switch.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?