Trailer: Dead By Daylight komt naar Nintendo Switch

Geplaatst:

Nintendo Switch-bezitters die van een potje griezelen houden, kunnen uitkijken naar dit najaar. Dead By Daylight komt namelijk naar de Switch.

Dead By Daylight is een multiplayer horrorgame. Een van de vijf spelers neemt de rol aan van een barbaarse moordenaar. Het is aan hem de taak om de andere vier spelers op te jagen en om te leggen. De andere vier spelers moeten zo goed als ze kunnen van hem ontsnappen. Hiervoor moeten ze met elkaar samenwerken, zich verstoppen en zo ver mogelijk bij hem uit de buurt zien te blijven. Om online samen met anderen te spelen, heb je wel een actief Nintendo Switch Online-abonnement nodig.

Dead By Daylight is momenteel al te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dit najaar komt de game ook naar de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord