DOOM Eternal

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 20 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: De tweede update van DOOM Eternal is nu beschikbaar

De nieuwe update van DOOM Eternal is beschikbaar. Dat wordt lekker bloederig!

Er is onder andere een nieuwe battlemode map beschikbaar, genaamd Torment. Ook is er van 25 juni tot en met 2 juli het event Castle Greyscale. Daarnaast zijn er ook kleine verbeteringen aangebracht, en bugs gefixt. Genoeg content om de gemiddelde DOOM fan even bezig te houden, denk ik zo.

Deze update is nu beschikbaar.

BRON PlayStation

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?