De Sims 4: Eilandleven
  • ONTWIKKELAAR Maxis
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 juni 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: De Sims 4 krijgt nieuwe uitbreiding Eilandleven

Tijdens de EA Play-presentatie tijdens de E3 afgelopen weekend kwam Electronic Arts niet met De Sims 5 aan. In plaats daarvan krijgt De Sims 4 een nieuwe uitbreiding die Eilandleven heet.

In de nieuwste Sims 4-uitbreiding Eilandleven kunnen je Sims op een eiland gaan wonen. Deze uitbreiding brengt je Sims naar het eiland Sulani, waar ze op het strand kunnen spelen en in de zee kunnen zwemmen. Ze kunnen daarnaast ook een leven leiden als zeemeermin en kennismaken met de inheemse eilandbewoners. De uitbreiding brengt daarnaast ook nieuwe meubels met zich mee.

De Sims 4: Eilandleven verschijnt 21 juni voor de pc en 16 juli voor de PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Electronic Arts

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?