De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: De Sims 4 Kits onthuld

De Sims 4 heeft er drie Kits bij. Deze mini-uitbreidingen draaien allemaal om jouw stijl, jouw smaak en jouw keuze.

EA heeft de nieuwe Kits voor De Sims 4 onthuld middels een trailer. Deze Kits zijn een soort van mini-DLC's wat zich ook uitdrukt in de prijs. Het gaat om de Kits Bite the Dust, Country Kitchen en Throwback Fit die zich ieder richt op een bepaald speelstijl. Zo is Bite the Dust speciaal ontwikkeld voor het maken van Sims, draait Country Kitchen om het bouwen van items en richt Throwback Fit zich op de gameplay. Onlangs vierde De Sims haar 21e verjaardag met gratis content. Deze 21 nieuwe items zijn middels een update verkrijgbaar.

De eerste drie Kits zijn nu verkrijgbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4 en bedragen vijf euro per stuk.

BRON The Sims

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?