Remothered: Broken Porcelain
  • ONTWIKKELAAR Stormind Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 oktober 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Horror, Survival
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: De personages in Remothered: Broken Porcelain

Er zijn nieuwe beelden vrijgegeven van het aankomende vervolg op de horrorgame Remothered: Tormented Fathers. In een trailer worden de bewoners van Ashmann Inn getoond en een jonge Jennifer, het hoofdpersonage van Remothered: Broken Porcelain.

Modus Games, de uitgever van Remothered: Broken Porcelain, heeft een trailer uitgebracht waarin je vertrouwd raakt met de gezichten in de Ashmann Inn. De trailer toont een flashback van een jonge Jennifer, die pas net bij de Ashmann Inn is gearriveerd. Terwijl Jennifer haar plek probeert te vinden, moet ze ook ervoor zorgen dat ze de gangen vol horror overleeft. Daarbij wordt aangegeven dat niemand in de Ashmann Inn te vertrouwen is. Niks is dan ook hoe het lijkt.

Het lukte niet om Remothered: Broken Porcelain in augustus uit te brengen: de releasedatum is vorige maand verplaatst naar 20 oktober. De game is vanaf dan beschikbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Modus Games

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?